דובאי באיחוד האמירויות הערביות (איחוד האמירויות), אומה היושבת בלב חצי האי ערב. לא רק שאיחוד האמירויות ידועה באורח החיים העירוני השוקק והנוף המדהים שלה, אלא שהיא גם אבן שואבת למי שמחפש הזדמנויות תעסוקה. מהפלאים העירוניים של דובאי ואבו דאבי ועד לעושר התרבותי של שרג'ה, לאיחוד האמירויות יש שפע של תעשיות שאנשים שאפתניים יכולים לשגשג בהן.

תרבות העבודה באיחוד האמירויות
איחוד האמירויות הערביות היא מדינה אסלאמית, ולכן תרבות העבודה שמרנית יותר מיעדים בינלאומיים אחרים. למרות זאת, חיי העבודה היומיומיים שלך שם לא יהיו שונים מדי מארץ הולדתך. רוב העובדים בדרך כלל עובדים בין 8-9 שעות ביום במשך חמישה ימים בשבוע. במהלך הרמדאן, זה לפעמים מתקצר ל-6-7 שעות ביום.

באיחוד האמירויות, 'סופי שבוע' מסווגים כשישי ושבת, בניגוד לשבת וראשון במדינות מערביות.

כשזה מגיע לחופשה, בדרך כלל תקבל 30 ימי חופשה שנתית בתשלום בשנת העבודה הראשונה שלך, כמו גם 14 ימי חג.

בהתחשב בתרבות השמרנית של המדינה, יש חשיבות מכרעת להתלבש ולהתנהל כראוי במקום העבודה. בנוסף, זה עשוי להיות מועיל ללמוד על הנורמות התרבותיות על ידי יצירת קשר עם ישראלים שכבר גרים באיחוד האמירויות.

תעשיות באיחוד האמירויות
כלכלת איחוד האמירויות מגוונת מאוד. בעוד שהמדינה הייתה תלויה במידה רבה בנפט ובגז בעבר, הממשלה העבירה כעת את המיקוד שלה לתעדוף שווה לכל המגזרים האחרים. חלק מהענפים המובילים כוללים:

קמעונאות
תעשיית הקמעונאות ראתה צמיחה משמעותית באיחוד האמירויות, במיוחד בדובאי , כאשר מספר קמעונאים גלובליים מקימים את המטה שלהם שם. התעשייה אמורה לשגשג בשנים הקרובות.

תיירות ואירוח
תעשיית האירוח הייתה עדה לצמיחה מהירה בעשור האחרון, במיוחד בדובאי. עיר זו מושכת מבקרים מכל רחבי העולם והפכה לאחד מיעדי התיירות הפופולריים ביותר בעולם.

ייצור
הייצור עומד בתור התורם השני בגודלו במדינה לכלכלה וממלא תפקיד משמעותי בסחר של דובאי ללא נפט. במגזר הייצור, תת-מגזרי מפתח כוללים מזון ומשקאות מעובדים, פלסטיק וגומי, מכונות וציוד חשמליים, כימיקלים ומוצרים כימיים ומינרלים.

1. קבע את זכאותך
לפני שתתחיל לחפש את עבודת החלומות שלך, חיוני לוודא שאתה עומד בדרישות הדרושות לעבודה באיחוד האמירויות. זה כרוך בבדיקת תקנות הויזה, אישורי העבודה והבטחה שיש לך את הכישורים הספציפיים הדרושים למקצוע שבחרת.

פגישה עסקית באיחוד האמירויות
2. חקור את השוק
כשזה מגיע למציאת העבודה המתאימה לך, הצעד הראשון הוא לזהות את התעשיות או המגזרים המתאימים ביותר לכישוריך ולניסיון שלך. הקדישו זמן לחקר חברות בהן תרצו לעבוד, בחינת הזדמנויות באמצעים כגון:

סוכנויות גיוס
אתרי החברה
פרסומים מקוונים ומודפסים
ירידי תעסוקה מקוונים
פורטלי דרושים

אירועי נטוורקינג
אתה יכול למצוא מגוון רחב של קישורים שימושיים באתר ממשלת איחוד האמירויות כדי לסייע בחיפוש שלך.

3. הכן את קורות החיים שלך
כאשר אתה מוכן להגיש מועמדות לתפקיד, התאם את קורות החיים שלך כדי להדגיש מיומנויות וניסיון רלוונטיים, וודא שהוא מעודכן ומעוצב כראוי לשוק העבודה באיחוד האמירויות. אנו מציעים להדגיש כל ניסיון בינלאומי שעשוי להיות בעל ערך למעסיקים.

זכרו שמציאת עבודה יכולה לקחת הרבה זמן ומאמץ, אז היו סבלניים בחיפושים שלכם. חשוב להישאר מציאותי לגבי פוטנציאל ההשתכרות שלך ולהיות פתוח וישר עם המעסיק הפוטנציאלי שלך. טיפים נוספים להבטחת עבודה באיחוד האמירויות כוללות:

נסו ללמוד את השפה המקומית, ערבית. למרות שזה לא חיוני עבור רוב התפקידים, הבנה בסיסית של השפה עשויה להיות מועילה בתחום העבודה שלך.
אם חברת השכר שלך מבקשת ממך כסף להסדרת הויזה או הבדיקה הרפואית שלך, זו לא חברה אמיתית. אל תשלם עמלות כלשהן.
הגדל את הרשת המקצועית שלך באמצעות פלטפורמות מדיה חברתית כגון LinkedIn.
למד על האזור ומערכת הערכים החברתית והתרבותית שלו.
היו עקביים בחיפושים ואל תוותרו!

 

error: Content is protected !!